CNC spåntagning

SPÅNTAGNING

Hos Ravnsgaard Metal har vi brede og dybe tekniske kompetencer inden for spåntagende CNC bearbejdning.
Og vi hjælper gerne i hele processen – til færdigt emne.

Vi udfører alt i metalbearbejdning og arbejder i langt de fleste materialer inden for dette område. Vi arbejder ud fra vores grundværdi om ordentlighed, der bl.a. handler om kvalitet, levering, ansvarlighed og service i enhver opgave – lille som stor.

Maskinparken hos Ravnsgaard Metal bliver løbende opdateret og tilpasset til markedets krav og specifikationer.

Alene i 2019 blev der investeret i 2 nye maskiner til fabrikken i Randers – herunder et stort 5-akset bearbejdningscenter med 6 paletter og en ny vertikal CNC-drejebænk med roterende værktøjer.

Vi har nogle af landets dygtigste og mest erfarne medarbejdere inden for spåntagning. Vi har ligeledes stærke kompetencer på programmering til CNC-maskiner. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om mulige løsninger af deres projekter.

Spåntagning - spåntagende bearbejdning

FORDELE

Vores salgsafdeling tager imod bestillinger og rådgiver gerne om de tekniske og kvalitetsmæssige fordele du har som kunde her hos os.

  • Vi kan bearbejde emner fra få kg op til 12 ton og på størrelse op til 3x2x6 meter
  • Her løser vi de mere komplicerede emner med snævre tolerancer og mange operationer.
  • Totalløsninger hvor vi står for køb af materialer, svejsning, spåntagende bearbejdning, overfladebehandling, montage, afsluttende funktionstest, kvalitetsplan og evt. 3D-målerapport.
  • Med 50 år i branchen har vi oparbejdet en meget høj kompetence inden for svejs og spåntagende processer, og vi har evnen og viljen til at gøre opgaver, vi har påtaget os, færdige.
  • Vi imødekommer dine individuelle behov. Også der, hvor det måtte kræve lidt ekstra.
  • Vi har som ISO 9001 virksomhed altid stor fokus på kvalitet, kundespecifikke krav og leveringssikkerhed.

Hos os får du professionel projektledelse og engineering, og vi er altid klar med sparring, teknisk rådgivning og support.

Ønsker du tilbud?

    Uddybende fil/tegning til os (filer som Step file, DWG, PDF eller lign. format).