KVALITETSPOLITIK

Vores fabrik i Randers blev grundlagt for mere end 50 år siden. Dengang, som nu, er virksomheden resultatet af et overskud af engagement, idérigdom og faglig kunnen.

I dag er vi en del flere til at klare opgaverne, men entusiasmen er den samme. Derfor er vores største styrker stadig de faglige kompetencer, gode idéer og solide løsninger.

Vi bestræber os, i alt, hvad vi gør, på at være kundernes forbindelse mellem idé og virkelighed.

Vi arbejder dagligt med kvalitetsmål, kvalitetsdialog med kunderne, leveringssikkerhed og kundetilfredshed. Dette er nødvendigt for at opnå vores mål, som den rigtige leverandør af komplekse bearbejdning af emner.

Du kan læse om vores kvalitetsmål her.

FOR AT OPFYLDE DISSE KRAV VIL VI

  • Ansætte, fastholde og uddanne virksomhedens medarbejdere, så det sikres, at alle er i besiddelse af de nødvendige kvalifikationer for at kunne fremstille og levere produkter i rette kvalitet til rette tid.
  • Have en god kvalitetsdialog med kunderne for at sikre samarbejdet om kvalitet, leveringssikkerhed og pris. Derigennem opnår vi kundernes tilfredshed.
  • Have fokus på opnåelse af årlige fastlagte kvalitetsmål.
  • Løbende vedligeholde og forbedre ledelsessystemet iht. DS/EN ISO 9001, så det til enhver tid opfylder lovmæssige krav, kundekrav og egne krav relateret til produktkvalitet og kundetilfredshed.

Ønsker du tilbud?

    Uddybende fil/tegning til os (filer som Step file, DWG, PDF eller lign. format).