CNC Bearbejdning

CNC Bearbejdning

Vi tilbyder flere former for CNC bearbejdning herunder:
CNC fræsning, CNC spåntagning, CNC Drejning og CNC boring.

Hvad er CNC Bearbejdning?

CNC bearbejdning er en computerstyret proces, hvor maskiner præcist former materialer såsom metal og plast.

"CNC" står for "Computer Numerical Control," hvilket sikrer høj nøjagtighed og gentagelighed, med minimal risiko for fejl.

Med CNC bearbejdning kan vi bearbejde materialer præcist efter dine specifikationer, uanset om du har brug for enkle komponenter eller komplekse specialdele. Kontakt os på tlf: 96265100 og hør til dine muligheder eller læs mere herunder om de enkelte CNC processer.

Hvad er CNC Bearbejdning
hvad er CNC fræsning

CNC fræsning

CNC fræsning er en præcisionsproces, hvor et flerskærsværktøj fjerner materiale for at skabe detaljerede former og flader. Denne metode er ekstremt fleksibel og kan bruges til at bearbejde både simple og komplekse emner, uanset om de er symmetriske eller asymmetriske.

Med CNC fræsning kan vi fremstille emner, der kræver høj præcision, fra prototyper til store produktionsserier. Værktøjet roterer ikke sammen med emnet, hvilket giver os større frihed til at skabe de ønskede former. Det gør fræsning ideelt til opgaver som plane flader, noter, gevind og meget mere.

CNC drejning

CNC drejning er en essentiel proces til fremstilling af runde og cylindriske emner. Emnet spændes op og roteres ved høj hastighed, mens et drejeskær fjerner materiale for at skabe den ønskede form.
Drejning er især effektiv til at producere aksler, rør og andre runde komponenter med høj nøjagtighed.

Processen kan udføres langs eller på tværs af emnets akse, hvilket giver mulighed for at skabe forskellige profiler, inklusive gevind og kegleformer. Resultatet er emner med glatte overflader og præcise dimensioner, velegnet til både små og store serier.

om CNC drejning
Hvad er CNC spåntagning

CNC spåntagning

CNC spåntagning er en nøgleproces, hvor materiale fjernes i form af spåner for at opnå komplekse og præcise emner. Denne metode er yderst alsidig og kan anvendes på en bred vifte af materialer, hvilket gør den ideel til mange forskellige opgaver.

Spåntagning kombineres ofte med andre bearbejdningsmetoder som fræsning og drejning for at opnå det bedst mulige resultat. Med vores avancerede maskinpark kan vi udføre spåntagning med en nøjagtighed, der sikrer, at dine emner overholder selv de mest krævende specifikationer. Dette gør spåntagning til en uundværlig del af moderne produktion.

Ønsker du et tilbud?





    Uddybende fil/tegning til os (filer som Step file, DWG, PDF eller lign. format).